Niut Club Community

Sexspråk

Nu läste ni den här rubriken och tänkte säkert att nu har dom minsann skrivit fel. Det heter inte ”sexspråk” det heter ”kärleksspråk” eller mer känt som ”Love-languages” 

Men precis som att man har ett kärleksspråk, min favorit är beröring, så har man minst ett sexspråk. 

Första gången jag läste om det här blev jag så glad och sprang hem från jobbet för att ta upp det med min partner. Exalterad och hungrig kom jag hem och maten stod på bordet. Han var en riktigt bra man kan jag lova, men det höll ändå inte till slut.

Jag förklarade för honom de 5 sexsspråken som jag lärt mig utantill: 
Sexspråk 1: Roligt
Personen med språket "roligt" upplever ökad njutning när man blandar in roligt i sexlivet. Denna person kommer att uppskatta spontanitet, olika platser och kreativitet under alla faser av sex.
 
Sexspråk 2: Begär
Personen med språket "begär" känner sin sexualitet förstärkt när de känner sig jagade och önskade. De älskar när du planerar deras sexuella tid och möte. Deras nöje ligger i att du verkligen önskar dem sexuellt.
 
Sexspråk 3: Nöje
Om din partners sexspråk är "nöje" vill de lära sig hur de kan behaga dig. De vill experimentera för att ta reda på vad som ger mest nöje under en sexuell akt. Deras utforskande och att bli utforskade tar sexlivet till en annan nivå för denna person.
 
Sexspråk 4: Tålamod
Ta det lugnt, ta din tid och mycket tid är några av tålamodets sexspråks mantran. Denna person uppskattar massage och ömhet före, under och efter sex.
 
Sexspråk 5: Acceptans/Firande
Personen som har sexspråket "acceptans/firande" vill veta att du accepterar och firar allt de är. Under varje fas av sex vill de att du uppskattar allt de betyder för dig, inte bara deras kropp eller sexuellt. Att bli uppskattad gör sexlivet mer tillfredsställande för denna person.


Han tittade på mig med sin intensiva sexiga blick och sa jag vet precis vilket som är ditt. Gud, det pirrar till i mig bara jag tänker tillbaka på det!!!! Sen lyfte han upp mig från stolen, slängde upp mig över axeln, jag började skratta men förstod också vart det här var på väg. Han öppnade balkongdörren och då såg jag från min upp och nervända vy att det var tända ljus, ett stort duntäcke och en liten vibrator…. 
Som ni kanske förstår visste han att jag verkligen går igång på den första: Roligt. Jag älskar att bli överraskad, kunna vara spontan och kreativ. Men det gör också att jag i olika faser av min cykel och i livet går igång på olika av dessa fem. 

Jag skulle bli så glad om ni vill dela med er av era sexsspråk i kommentarsfältet. 

PS.
Jag ser fram emot att lära känna er och hoppas att ni vill läsa mina uppdateringar och äventyr. 
Kommentera gärna och ställ frågor, såklart anonymt.

Kram från mig!
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: JjrXDR (motverkar spam)
2 Kommentarer
#2
Klara
Älskar dessa
2024-04-29 @ 10:02:19
#1
Klara
Älskar dessa
2024-04-28 @ 21:27:56
ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?
Ange din e-mail