Retur 


Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad samt obruten originalförpackning och att alla eventuella tillbehör och manualer också skickas med. Använd gärna originalförpackningen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart.  

Märk returen tydligt med Niut AB, lägg med en notering där ditt namn och mailadress framgår och skicka paketet till: 

Niut AB
Riddargatan 30 
114 57 Stockholm


När din retur mottagits behöver den godkännas av Niut AB, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail. 

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

Undantag från ångerrätten

I enlighet med gällande konsumenträttigheter och vårt åtagande att upprätthålla höga standarder för hygien och kundskydd, gäller inte ångerrätten för vissa typer av produkter. 

Dessa undantag omfattar:

  • Sexleksaker: På grund av produkternas intima natur och av hygienskäl kan vi inte erbjuda ångerrätt för sexleksaker. Detta undantag gäller så snart förpackningen är bruten eller förseglingen är borttagen.
  • Hygienartiklar: Detta inkluderar, men är inte begränsat till, massageoljor och rengöringssprayer. Ångerrätten gäller inte när produkternas förpackning är bruten eller förseglingen är borttagen. 


Reklamation 


Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Behöver du göra en reklamation? Maila oss på info@niutclub.com så hjälper vi dig!
    Mina sidor

    Glömt lösenordet?
    Ange din e-mail