Niut Club Community

Orgasmglappet

Välkomna till mitt första blogginlägg,

Det här är något helt nytt för mig och jag hoppas verkligen att ni kommer gilla mina inlägg här i Niuts community.
Nu är det verklighet att jag ska skriva inlägg här som öppnar samtal mellan oss om sex med oss själva och med våra partners. Hitta svar på era frågor med hjälp av experter och bjuda er på mina njutningsfulla anekdoter som ska inspirera era sexliv - Det här ska bli riktigt kul! 

Enligt mig själv, ganska så fritänkade i ämnet, och framförallt har jag insett att vi kvinnor behöver ta plats i vårt tänkande kring vår sexualitet och dela med oss till varandra.
Därför vill jag inleda min bloggkarriär med att prata omnågot som jag tycker är så oerhört viktigt och som samtidigt är så otroligt svårt att prata om, orgasmglappet!!!! 

Förstår ni att omkring 65% av alla kvinnor inte kommer vid vaginalt samlag med sin partner 
och nu till männen, 95% av dom kommer vid samlag… suck!

Dessutom är det så att 1 av 6 kvinnor ALDRIG upplevt en orgasm. 

Känner någon av er igen er? Såklart! 

Trots de betydande framsteg som gjorts under de senaste åren, kvarstår den tråkiga sanningen: kvinnlig sexualitet är alltför ofta omgärdad av onödig skam och tabu. 

Har man aldrig upplevt orgasm är det och också svårt att veta hur man uppnår det och hur det verkligen känns. Man kanske rentav tror man har haft orgasm. Hursomhelst tror jag personligen att man i en relation måste kunna ta upp detta och kunna prata om det.
För min del låg problemet i mitt tidigare liv i att jag inte vågade säga hur jag ville ha det för att kanske råka göra min partner besviken på sig själv för att hen inte kunde leverera. Problemet är att hen skulle nog helst ha velat ha haft en liten bruksanvisning, haha. 
För min del är kommunikation kärnan i det här, men såklart också att vi måste lära oss mer om oss själva, utforska och känna oss trygga med vad vi vill. 
 
Sen visar forskning på att vi kvinnor oftast har en bredare variation av sexuella responser och att vår sexuella upphetsning kan vara mer komplex jämfört med mäns. Detta kan göra det svårare för oss att nå orgasm, men det är viktigt att komma ihåg att sexuell respons varierar från person till person och att det finns lika stor
variation bland både män och kvinnor. 

För att lösa orgasmglappet och att få alla att känna sig nöjda och jämlika i sängen måste vi prata mer om det, vara ärliga och öppna i våra sexuella relationer och försöka ändra på hur samhället ser på sex och kön. Om vi tar tag i detta tillsammans kan vi skapa en skönare och mer inkluderande sexkultur för oss alla.


And who am I, thats a secret I will never tell, haha 


 

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4w775D (motverkar spam)
Inga kommentarer
ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?
Ange din e-mail